Хотел Вергина

Што нашите гости кажаа за нас

Во хотелот Вергина постојано се грижиме да ви го обезбедиме најквалитетниот престој и најдобрата услуга.

Доколку го имате посетено нашиот хотел, и притоа имате какви било пофалби или критики за нашето работење, и немате против тоа да го споделите со останатите посетители, ве покануваме да ни напишете во нашата книга на импресии.

  • Marek Sokołowski, Poland

    Датум на доаѓање: 8/5/2014 12:00:00 AM   Stayed: Less Than a Week

    Beautifull hotel made in greek style. Not so far away from centre of Skopje. Such a tasty breakfasts. The swimming pool is small, but my 6 years old son has been satisfied, me too. Women in reception speak english very well, and they know a lot of information about Skopje. It wasn't my last visit in Skopje and that hotel. Best wishes from Ruda Slaska (Poland)

Кажете ни ги вашите импресии!

Ако сте престојувале во хотел Вергина, ве молиме споделете ги вашите импресии со нас.Ќе ги разгледаме вашите импресии и ако се веродостојни ќе бидат објавени во нашата книга на импресии